• Wedstrijdverslag S.C. Lemele 1 - SVV 56

Afgelopen zaterdag 13 november stond voor Lemele de inhaalwedstrijd op het programma tegen SVV 56 uit Sibculo. Een wedstrijd tussen de nummer 14 en 12 van de ranglijst. Lemele schiet in deze wedstrijd voortvarend uit de startblokken en had binnen 5 minuten op een voorsprong moeten staan maar de  kansen werden door Yoran Bakhuis en Remon Kleinlugtenbeld gemist. Maar de 1-0 voorsprong kwam er toch nadat Yoran Bakhuis binnen de zestien werd gevloerd en de scheidsrechter terecht naar de stip wees. Vanaf elf meter faalde Remon Kleinlugtenbeld niet. Na 15 minuten spelen werd het nog mooier voor ons. Een schot van Yoran Bakhuis werd door de keeper van SVV 56 matig verwerkt en Bram Kok was er als de kippen bij om de 2-0 binnen te tikken. In de 20e minuut kwam SVV 56 voor het eerst in de buurt van het Lemele doel en een van richting veranderd afstandsschot verdween achter  Ruan Welink,  2-1. Hierna waren er nog goede kansen voor opnieuw Yoran Bakhuis maar hij miste tweemaal in kansrijke positie. Drie minuten voor rust kwam SVV 56 zelfs op 2-2. Door weifelend ingrijpen op het Lemeler middenveld  verdween een schot van 20 meter in de bovenhoek, opnieuw een domper vlak voor rust.

In de tweede helft pakt Lemele de zaken opnieuw energiek aan en gaat op zoek naar de 3-2 wat resulteert in kansen voor Yoran Bakhuis, Thijs Pouw, en Bram Kok maar deze worden helaas gemist. SVV 56 kan hier niets tegenoverstellen en na 65 minuten spelen komen wij op een volkomen terechte 3-2 voorsprong. Na goed voorbereidend werk van Yoran Bakhuis tikt de absolute uitblinker van deze middag, Tim Schotman, deze binnen. Wat wij ons deze middag kwalijk kunnen nemen is dat wij niet meer van de vele vele kansen hebben benut om de wedstrijd eerder in het slot te gooien. Maar SVV 56 slaagde er eigenlijk niet in om ook maar één enkele kans te creéren zodat het nog tot het laatst spannend bleef. Al met al een volkomen verdiende overwinning zodat wij nu ook van de hatelijke 0 punten af zijn.

Aanstaande zaterdag spelen wij -helaas zonder publiek- thuis tegen GFC uit Goor aanvang 14.30