• Wedstrijdverslag SV Rijssen - S.C. Lemele

    Afgelopen zaterdag stond de uitwedstrijd tegen SV Rijssen voor ons op het programma. Een fusieclub voortkomend uit Rijssen Vooruit (R.V.) en R.K.S.V. samengevoegd in 2019. SV Rijssen is wel uitgeschakeld voor het kampioenschap maar is wel de leider in de 3e periode met 9 punten uit 3 wedstrijden .

    Na een slap begin van onze zijde waren er binnen de eerste 5 minuten 2 goede mogelijkheden maar deze waren aan hun spitsen niet besteed. Na een minuut of tien spelen namen wij het heft in handen wat resulteerde in een kop kans voor Tim Schotman, een vrije trap van Remon Kleinlugtenbeld die via de binnenkant van  de paal het veld weer in vloog en een schot van Jelmer Kleinjan die via de keeper voor de voeten van Bram Kok terecht kwam maar helaas overschoot op dat moment zou een voorsprong voor ons volledig verdiend zijn geweest. Maar in de laatste 5 minuten kwamen wij weer enkele malen goed weg door goed keeperswerk van Ruan Weelink en falen van hun spitsen.

    In de tweede helft kwamen wij na 9 minuten spelen door hun middenvelder die een vrije doortocht kreeg en van rand zestien vrij aan mocht halen doelman Ruan Weelink redde dit schot nog knap maar de rebound kwam voor de voeten van Thijs Theijink die simpel de 1-0 binnenschoot.

    Hierna namen wij het heft weer in handen en waren enkele malen dicht bij de gelijkmaker door een vrije bal van Erik Lubbers die door Jelmer Kleinjan op een haar na werd gemist, een van richting veranderd schot van Bram van Bessen welke naast ging. Omdat SV Rijssen verzuimde de wedstrijd  te beslissen bleven wij tot het laatst knokken voor een goed resultaat en dit lukte ook nog bijna door een vrije trap van ons die  in de laatste minuut op de paal belandde zodat de eindstand 1-0 bleef in het voordeel van SV Rijssen. Zo deden zij goede zaken in de derde periode en nog mogen blijven hopen op de nacompetitie. Voor ons de zoveelste wedstrijd waarin we tegen de betere ploegen in deze klasse laten zien dat we bij vlagen goed verzorgd veldspel laten zien, maar dit nog niet zien beloond in punten.

    A.S. Disndag spelen we om 19.30 uur tegen de Blauwwitters uit Borne en zaterdag wacht voor ons de uitwedstrijd tegen Heracles AVC in Almelo aanvang let op 14-00 uur.