• Wedstrijdverslag S.C. Lemele - RKSV Bornerbroek

    Afgelopen zaterdag stond er voor SC Lemele 1 de op één na laatste thuiswedstrijd op het programma tegen middenmoter RKSV Bornerbroek: dit jaar voor het eerst op zaterdag acterend en afkomstig van de zondag. In de uitwedstrijd gingen wij kansloos onderuit met een 5-1 nederlaag.

    Wij hadden dus iets recht te zetten in deze wedstrijd maar binnen binnen het half uur was dit al een kansloze missie 0-3 achter. In de 8e minuut 0-1 door een fraaie boogbal van buiten de zestien waarbij keeper Ruan Weelink kansloos was, doelpuntenmaker Robin Schipper, de 0-2 en 0-3 waren 2 terecht gegeven strafschoppen welke beiden feilloos werden binnen geschoten door Sander Kuik. Wij  konden in de 1e helft hier niets tegen overstellen.

    In de rust werd er afgesproken dat het duidelijk anders moest  en Jelmer Kleinjan had binnen 1 minuut na rust de 1-3 op de schoen maar hij faalde hopeloos. Maar de 1-3 viel toch na een voorzet van Damien Dijk die door Jelmer Kleinjan prima werd binnengeschoten.  Na een kwartier spelen in de tweede helft kwam RKSV Bornerbroek op 1-4 door een hoge bal die door Dwight van den Bleek werd binnengeschoten. Maar wij gingen op zoek naar de 2-4 en deze kwam er ook. Het was Thijs Pouw die Bram Kok diep stuurde en zijn voorzet werd binnengeschoten door Remon Kleinlugtenbeld. Hierna waren er nog kansen voor beide doelen en werd er nog één maal gescoord door RKSV Bornerbroek in de slotminuut en het was Sander Kuik die de eindstand op 2-5 bepaalde. Een verdiende overwinning voor RKSV Bornerbroek maar als wij dezelfde inzet en passie van  de tweede helft ook in de eerste helft hadden laten zien was er een veel beter resultaat mogelijk geweest.

    A.S. zaterdag spelen wij de uitwedstrijd tegen Achilles 12 in Hengelo, aanvang 14.30 uur.