• Zaterdag stond voor S.C. Lemele 1 de derde competitiewedstrijd op het programma tegen Juventa’12 uit Wierden. Deze club -opgericht in 2012 en ontstaan uit een fusie tussen SV Omhoog en WVV Wierden- maakte vorig seizoen de overstap van de zondag derde klasse naar de zaterdag vierde klasse waar het word gezien als één van de titelkandidaten.

    Vergeleken met de basis van vorige wedstrijden twee nieuwe gezichten; Tim Woudsma in de spits en centraal op het middenveld maakte JO19 speler Thijs Pouw zijn debuut in Lemele 1 in een competiewedstrijd. Zoals wel vaker werd de bal veelvuldig aan de Wierdenaren gegund en kwam Lemele er enkele malen goed uit. De kansen waren echter niet aan Yoran Bakhuis,Tim Woudsma en Bram Kok besteed. In de 37 minuut nam Juventa de leiding door de gevaarlijke buitenspeler Senna van der Silva, die overigens prima door Kenny Kersjes in bedwang werd gehouden, hij schoot van een meter of 14 genadeloos de 0-1
    binnen.

    In de tweede helft een zelfde spelbeeld. Juventa veelvuldig aan de al maar het weigerde de trekker over te halen voor de 0-2, zodat er nog lang uitzicht bleef voor Lemele op toch nog een punt. Maar de 0-2 viel toch in 80 minuut was het diezelfde Senna van der Silva die een voorzet van de rechterkant met het hoofd binnenknikte. In de laatste tien minuten maakten nog twee jeugdspelers hun debuut in Lemele 1 namelijk Stijn Horsman en Yur Hekman, maar ook zij konden geen verandering in de score brengen.

    Al met al een teleurstellende competiestart met 0 punten uit 3 wedstrijden, maar het positieve is wel dat er elke week beter word gespeeld! Als Lemele dit doortrekt, zullen spoedig de eerste punten volgen. 

    De eerstvolgende kans is zaterdag 16 oktober uit tegen RKSV Bornerbroek (let op) aanvang 15.00 uur.