• Wedstrijdverslag Juventa 12 - S.C. Lemele

  Afgelopen zaterdag 23 april stond er voor SC Lemele de lastige uitwedstrijd tegen Juventa 12 uit Wierden op het programma.

  Aangezien deze wedstrijd om 17.00 begon waren de uitslagen van deze klasse voor aanvang van onze wedstrijd al bekend en omdat koploper Daarlerveen had gewonnen was Juventa 12 er alles aan gelegen om de 3 punten thuis te houden.

  Met debutant Wytze Schrier in de basis op de linksback positie,die een zeer verdienstelijk debuut maakte, werden we in het begin van de wedstrijd compleet overlopen door Juventa 12 en binnen 5 minuten lag de 1-0 in het netje door een van richting veranderd schot, welk plots voor de voeten kwam van Paul van Hulst die met dit buitenkansje wel raad wist. In de daarop volgende 10 minuten werden we twee maal gered door de lat en goed keeperswerk van Ruan Weelink. Met toen wij wat beter in de wedstrijd kwamen werd door slordig uitverdedigen via het centrum Lars Tijhuis in stelling gebracht en hij liet de lemele goalie kansloos, 2-0 . De enige maal dat de Juventa 12  keeper in de eerste helft in actie moest komen, was in de 45e minuut toen Robin Schoenmaker een zacht rollertje losliet van buiten de 16. Zi werd de rust met 2-0 gehaald en daar was SC Lemele nog het meest blij mee.

  In de rust werd het systeem omgezet van 5-3-2 naar 4-3-3 en Lanny Holsappel werd vervangen door Bram Kok die zijn eerste speelminuten van 2022 maakte en er was meteen ook een heel ander spelbeeld te zien. SC Lemele was gelijkwaardig aan Juventa 12 wat geen kansen meer creérde en wij gingen op zoek na de aansluitingstreffer. Tot de 16 ging het prima maar in de zone waar het moest gebeuren kwamen we net tekort. De beste kans was nog voor invaller Melvin Bakhuis die een mooie aanval net niet kon afronden. Opvallend was ook deze wedstrijd dat er 5 jongens van de jo 19 prima meespeelden tegen één  van de betere ploegen in onze klasse, wat veel vertrouwen geeft voor de iets langere termijn.

  Eindstand van deze wedstrijd 2-0 voor Juventa12  dat nog volop meedoet voor de titelstrijd en wij moeten ons gaan richten op de volgende thuiswedstrijd.

  A.S. zaterdag tegen Daarle SP aanvang 14.30.

  Ga na de wedstrijd niet gelijk naar huis want er is na de wedstrijd nog een optreden van topartiest Danny Heden in de kantine tevens is er nog koe  schijterij waarbij de opbrengst ten goede komt van de jeugd van SC Lemele. Tot zaterdag