• Wedstrijdverslag Heracles AVC - S.C. Lemele

    Afgelopen zaterdag stond er voor S.C. Lemele 1 de uitwedstrijd tegen Heracles AVC uit Almelo op het programma. Voor Heracles AVC de laatste strohalm om via winst nog uitzicht te behouden op nacompetitie voetbal via winst in de 3e periode en voor ons de kans om een keer punten te behalen tegen één van de ploegen uit de top 8 wat ons tot vandaag nog niet was gelukt.

    Op een zeer slechte grasmat - knetterhard en droog-  was goed voetbal bijna niet mogelijk. AVC Heracles was hoofdzakelijk gevaarlijk vanuit stilstaande situaties corners en vrije trappen hieruit ontstond ook na 25 minuten de 1-0 voorsprong door een verre ingooi die bij de eerste bal werd verlengd en binnen werd gekopt door Mart Keizers. Wij kregen een goede kans via Remon Kleinlugtenbeld maar zijn afstand schot werd door de Heracles keeper prima gered. Maar de gelijkmaker kwam toch een vrije trap van Remon Kleinlugtenbeld werd bij de tweede paal prima binnen gekopt door Steven Warmelink. 1- 1 op dat moment een terechte tussenstand.

    In de tweede helft was er een zelfde spelbeeld te zien maar de achterhoede van S.C. Lemele stond als een huis zodat er niet echt grote kansen waren voor AVC Heracles . Wij loerden op de counter en de allergrootste kans was ook voor ons, maar Jelmer Kleinjan mistte deze in blessure tijd toen hij oog in oog met de Heracles faalde. Zo behaalden wij in het eerst in deze competitie  een punt tegen een ploeg uit de top 8 en Heracles zag door dit gelijke spel een kans op nacompetitie voetbal verdwijnen.

    Aanstaande zaterdag spelen wij tegen Bornerbroek RKSV aanvang 14.30 uur