• Wedstrijdverslag ASV'57 - S.C. Lemele

Na een knappe 5-0 overwinning thuis vorige week tegen Daarle SP moest het eerste elftal van Lemele 1 oktober aantreden tegen ASV 57 uit Aadorp, afgelopen seizoen gedegradeerd uit de 3e klasse. Op een kletsnat en spekglad veld kwam Lemele slecht uit de startblokken en door twee verdedigingsfouten stond het binnen een half uur 2-0 voor de thuisclub. Een afstandsschot van Nick Schuur en een intikker van Simao Teixeira Abchi  zorgden hiervoor.

Wij konden hier erg weinig tegenover stellen en mochten blij zijn dat het bij rust geen 3 of 4-0 stond. Toen 5 minuten na rust ASV 57 een strafschop kreeg welke werd benut door wederom Nick schuur leek de wedstrijd beslist. Maar het tegendeel bleek waar.  De piepjonge ploeg van coach Harry Warmelink liet zien dat het wel degelijk alleraardigst kan voetballen en kwam helemaal terug in de wedstrijd.

Na een overtreding op Yoran Bakhuis binnen de 16 werd er door de scheidsrechter terecht naar de stip gewezen en de toegekende strafschop werd door Remon Kleinlugtenbeld feilloos binnen geschoten, 3-1. Toen Jelmer Kleinjan in de 77minuut uit een moeilijke hoek de 3-2 binnen kopte, waren we helemaal terug in de wedstrijd.

In het laatste kwartier golfde het spel op en neer met kansen aan beide zijden maar in de 90eminuut viel toch de beslissing in het voordeel van ASV 57 en was het Bjorn Stockman die de 4-2 eindstand op het scorebord zette. Terug kijkend op deze wedstrijd hebben we in de tweede helft laten zien dat we prima meekunnen in deze klasse tegen één van de kampioenskandidaten.

As. zaterdag wacht opnieuw een lastige klus, dan ontvangen wij op ons eigen sportpark “Het Zandeinde” Bornerbroek RKSV, aanvang 15.00 uur.