• Wedstrijdverslag Achilles '12 - S.C. Lemele

  Afgelopen zaterdag stond er voor SC Lemele 1 de laatste uitwedstrijd tegen Achilles '12 uit Hengelo op het programma.

  Voor beide ploegen was er in deze competitie niets meer te halen dan alleen de sportieve eer. Lemele 1 was het hele seizoen al behoorlijk gehandicapt door blessures en daar kwam nu ook nog eens bij dat de JO-19 een internationaal voetbaltoernooi in Belgie hadden en vaste keeper Ruan Weelink mee ging als begeleiding. Maar met vaste grensrechter Patrick de Haan op doel en 2e elftal spelers Jarno van Pijkeren en Joel Schottert in de basis werd er om 14.30 afgetrapt.

  Waar we vooraf op hoopten wat niet mocht gebeuren, gebeurde toch. Binnen de 60 seconden lag de 1-0 al in het netje, doelpuntenmaker Florian Beltman. Toen na 8 minuten spelen dezelfde speler ook de 2-0 aantekende werd gevreesd voor een uitslag met dubbele cijfers.

  Maar Lemele 1 toonde deze middag veerkracht en kwam er via goed combinatie spel enkele malen goed uit. Maar de 3-0 viel toch door Jim Ensink Op Kemn, dit was tevens de ruststand .

  In de 2e helft was er een zelfde spelbeeld te zien: een iets makkelijker combinerend  Achilles 12 maar wij lieten ook enkele malen zien dat er ook tegen dit soort ploegen prima is te spelen. De score liep echter inmiddels gestaag op naar 6-0 via Eddy van Zetten, Florian Beltman en Koen van Norel. Met nog een half uur op de klok werden ook nog de 2e elftal spelers Imme Willems en Stan Exel ingebracht en het lukte ons zelfs nog in de 75e minuut de eretreffer te laten aantekenen via Jelmer Kleinjan die met een fraaie boogbal de Achilles 12 keeper passeerde, 6-1. Het slotakkoord was van Florian Beltman die deze middag zijn vierde doelpunt liet noteren wat de eindstand op 7-1 bracht.

  Alles met elkaar, als je na 8 minuten al met 2-0 achterstaat, toch nog een redelijke uitslag vooral als je kijkt naar onze competitie waarin regelmatig ploegen met meer dan 10 doelpunten worden afgeslacht.

  A.S. zaterdag spelen wij onze laatste thuiswedstrijd tegen SC Rijssen waarbij we bij winst en gunstige uitslagen op de andere velden nog 2 plaatsen kunnen stijgen. Tevens wordt er op deze middag afscheid genomen van enkele mensen die onze club gaan verlaten, aanvang wedstrijd 14.30 uur.