• Wedstrijdsponsor 23 maart - Exel Lemele Bouw

  Exel Lemele legt de nadruk op kwaliteit, deskundigheid, betrouwbaarheid, duurzaamheid en passie. Het bouwbedrijf steunt op vijf pijlers:

  1. Ontwikkelen met oog voor kwaliteit
  Bij het ontwikkelen van een leefomgeving staat kwaliteit bij Exel Lemele hoog in het vaandel. Exel initieert en acquireert voor verdere ontwikkeling in de bouw.

  2. Bouwen met passie
  Deskundigheid, reputatie, flexibiliteit, uitgekiende calculaties en nauwkeurige bouwplanning zijn bij het bouwen trefwoorden binnen een heldere, slagvaardige organisatie.

  3. Toeleveren in eigen beheer
  Beeldbepalend aan een gebouw zijn kozijnen, ramen, deuren en gevelvullende elementen. Belangrijk hierbij is een letterlijk sluitende oplossing. In de eigen timmerfabriek TIFA Lemele BV worden kant-en-klare producten onder KOMO-keur geproduceerd.

  4. Veelzijdigheid onder eigen dak
  Doordat de werkmaatschappijen gebruik maken van elkaars diensten lopen kennis, kunde en capaciteiten uitstekend in elkaar over. Het voordeel van de opdrachtgever hiervan is dat deze op maat bediend wordt. Klanttevredenheid is dan ook het streven.
  5. Opleiden

  Exel Lemele is een erkend leerbedrijf en is dit niet zomaar: ze investeren in het opleiden van jonge gemotiveerde vakkrachten om ook in de toekomst kwaliteit te kunnen waarborgen met vakkundige opgeleide medewerkers.