• Vrijwilliger van het jaar!

  Wessel Spoolder is tijdens de Super Saturday van 23 maart uitgeroepen tot vrijwilliger van het jaar! Wessel is enorm betrokken bij de vereniging en 24/7 beschikbaar voor de kantine.  

  Wessel hartelijk dank namens onze vereniging en we hopen dat we nog jarenlang van jouw getapt biertje en inzet mogen genieten. 

   

  Uiteraard werd Wessel door voorzitter Hans Kleinlugtenbelt in het zonnetje gezet met een leuke toespraak: 

  "Kort na de eeuwwisseling kwam er een jonge man in ons dorp wonen die niemand eigenlijk goed kende. Ja iedereen wist hij hoorde bij Marian Fokkert maar verder was het toch een groot vraagteken. Ze vonden hem maar een rare “snoeshaan”, een beetje excentriek gekleed, hield van aparte muziek, punk, ska dat soort genre. Daarbij werd hij regelmatig gesignaleerd, met een kassie op de rugge in de weilanden, op zoek noar olde spiekers !! 

  Golddigger dat was al gauw zien bie name verder zag je hem vaak op de fietse, of naar z’n werk of met nog zo’n rare hobby “ Pokemons zuuken “ Nou in een dorp als Lemele val ie dan al gauw op!! 

  Tijdens één van deze tochten bezocht hij ook ons sportpark Het Zandeinde. Hij zal wel gedacht hebben op zo’n oude vuilnisbelt is altijd wel wat te vinden. Hier slaat de meter van mijn metaaldetector wel in het rood. En inderdaad hier sloeg de meter compleet uit, niet van de metaaldetector maar z’n emotionele meter. “Potverdorie, wat is dit een gezellige club, misschien zijn ze hier nog wel iemand nodig en kunnen ze mij met mijn horeca ervaring wel gebruiken.” 

  Zo is in het kort de kennismaking en betrokkenheid van Wessel Spoolder bij onze club ontstaan. 

  Betrokkenheid is wel enorm van toepassing op jouw persoon en daarom ook deze zéér verdiende onderscheiding 'vrijwilliger van het jaar'! 

   

  Bijna 24/7 beschikbaar voor de kantine. Echt een groot compliment, petje af. Als kantinecommissielid, eerst verantwoordelijk voor de keuken en later het barpersoneel en nu inkoop, ben je mede bepalend voor het kantineresultaat. Altijd op zoek naar aanbiedingen, nieuwe producten, dingen uitproberen, met maar één doel om de omzet te verhogen. 

  Dat dit dan weleens misgaat en de vereniging een half jaar lang aan het cola drinken is!!! (ach een kleinigheid hou je altijd). Maar nu, na jarenlange ervaring word je nergens meer koud of warm van. 

  Zoals dit met de afgelopen pubquiz wel bleek, bomvolle kantine het laatste vaatje bier aansluiten, en de gevleugelde uitspraak: “alles onder controle”! Zonder te blikken of te blozen (dit krijgen ze toch niet meer op ) om de andere medewerkers gerust te stellen. "