• 4e editie Jeugd Lemels Open op 4 t/m 7 juni 2019

  De jeugdafdeling van Voetbalvereniging S.C. Lemele organiseert dit jaar de 4e editie van het Jeugd Lemels Open voetbaltoernooi op Sportpark Zandeinde te Lemele. Een gezellig toernooi, waarbij je met eigen samengestelde teams mee kan strijden voor de felbegeerde bekers in leeftijdscategorie Junioren, Maxi-Pupillen of Mini-Pupillen.

  Afhankelijk van de deelname zullen de poulewedstrijden gespeeld worden vanaf dinsdag 4 juni t/m donderdag 6 juni 2019. Ieder team speelt op 1 van deze avonden. De finales worden op vrijdag 7 juni 2019 gespeeld.

  Iedereen die een team kan samenstellen mag meedoen. Zo kunnen teams bestaan uit vrienden, buurtkinderen, familieleden, neven/nichten of klas(school)genoten. Het maakt dus niet uit met wie je een team vormt als ze maar voldoen aan de gestelde criteria. Meer info volgt via andere kanalen.

  Dus: stel alvast jouw team samen.

  Voor vragen (of alvast aanmelden) kun je terecht via mail: jeugdbestuur@sclemele.nl of WhatsApp: 06-46570637.

   

  Als iemand het leuk vindt om ons te helpen bij de organisatie van dit toernooi, meld je dan ook via bovenstaande. Zo hebben we bijv. vrijwilligers nodig als scheidsrechter, in de kantine of voor EHBO. Ook als je een nieuw idee hebt over de invulling van de organisatie, laat het ons weten.