• Vandaag stond er wederom een thuiswedstrijd op het programma. Dit keer waren de Blauwwitters uit Borne de tegenstander. In Borne werd er met 2-0 verloren dus we hadden wat recht te zetten. Lemele speelde in de afgelopen weken veelal tegen hooggeklasseerde tegenstanders waarin we lieten zien vooral in het verdedigen gegroeid te zijn. Nu was het aan ons om te bewijzen dat we ook in balbezit ons mannetje staan.
  Pupil van de week David scoorde Sochtends bij zijn eigen team al 3x en met veel bravour maakte hij vanmiddag zijn 4e van de dag... een goed voorbeeld voor ons aller1e.
   
  In het begin was het aftasten voor beide ploegen. Lemele nam het initiatief maar gevaarlijk was het allerminst. Waar BZSV de bal had wist Lemele goed druk te geven zodat de bal snel weer eigendom was van een Lemeler voet. Op eigen helft wisten we ons net als voorgaande weken goed vrij te spelen, maar het vervolg naar een goede aanval was aanvankelijk nog moeilijk. De uitploeg stelde er bijzonder weinig tegenover waardoor er in het eerste half uur weinig te beleven viel. Lemele voerde het tempo op, nam meer initiatief maar een goede eindpass ontbrak. We creeerden te weinig maar de bal hoeft maar 1x goed te vallen en het kan raak zijn. In de 39e minuut komt er een terugspeelbal op Ruan. Een middenvelder van BZSV loopt wat al te enthousiast door en met een vliegende tackle probeert hij Ruan de bal te ontfutselen... een gestrekt been, contact met Ruans enkel en een rode kaart volgt. Het is 11 tegen 10 en aan Lemele de taak om dit voordeel uit te spelen. Het tempo gaat omhoog maar echt grote kansen volgen nog niet. Het is 0-0 en rust...
  In de rust bespreken we dat het aanvankelijk aanvalsplan blijft bestaan, maar het tempo moet omhoog.
  Bart en Michiel komen in de ploeg en we beginnen fortuinlijk. Binnen 10 minuten staan we op een comfortabele voorsprong door 2 goals van Yoran Bakhuis na 2 op maat gespeelde assists van Remon Kleinlugtenbeld.
  BZSV weet het even niet en ook Lemele twijfelt. We besluiten door te pakken en na een goede steekpass is het Remon die voor de 3-0 tekent. We houden het tempo hoog en BZSV kan alleen tegenhouden. De spaarzame tegenaanvallen worden al snel te niet gedaan en we behouden het initiatief. Het tempo zakt maar we blijven kansen creeeren. Thomas komt in de ploeg en beetje bij beetje proberen we de druk op te voeren. Het is vlak voor tijd Yoran die zijn 3e van de middag maakt na 3 mooie assists van maatje Remon. De ene goal is nog mooier dan de andere dus bij vlagen was het genieten. Onze tegenstander wilde graag, maar het lukte simpelweg niet. Lemele was de baas in eigen huis en dat was heerlijk om naar te kijken. Het bleef bij een mooie 4-0 en dat is prima! Vandaag lieten we zien ook dat we ook in balbezit enorme stappen te hebben gemaakt en die lijn zetten we graag door! Volgende week gaan we op bezoek in Daarlerveen. In Lemele wisten we te winnen en uiteraard gaan we ook nu voor een overwinning!
  We rekenen net als vandaag op de steun van de fantastische Lemeler aanhang!
   
  Tot volgende week!