• Nieuwe sponsoren S.C Lemele

  De sponsorcommissie van s.c. Lemele is verheugd om te kunnen melden dat het wederom gelukt is om de reclameborden rond het hoofdveld aan te vullen met een aantal nieuwe sponsoren. Wij heten hen dan ook van harte welkom binnen onze vereniging, dit hebben we gedaan om met hen een kopje koffie te drinken en hen een bos bloemen te overhandigen.

  De volgende sponsoren mogen zich de komende 5 jaar "trotse sponsor van Sportclub Lemele" noemen:

   

  • Nemaco bouwmachines

  Nemaco Bouwmachines biedt haar klanten bouwmachines, materieel en toebehoren voor de Bouw- en GWW-sector in zowel Verkoop, Verhuur als Service. Nemaco Bouwmachines staat voor ontwikkeling, groei, innovatie en continuïteit. Nemaco biedt de producten en dienstverlening aan over heel Nederland met het kloppend hart in Twente. Met vestigingen in Nijverdal, Oldenzaal en Coevorden richten zij zich op de zakelijke bouwmarkt.

   Nieuwe sponsors S.C Lemele

  • Bouwbureau Stirtjan

  Oud speler van het eerste Erwin Stirtjan heeft zich met zijn Bouwbureau aan S.C. Lemele verbonden. Bouwbureau Stirtjan helpt je graag met bouwkundig tekenwerk, calculaties, bouwbegeleiding en werkvoorbereiding. Om in voetbaltermen te blijven "Noem bouwbureau Stirtjan maar een spelverdeler of een vliegende keep."

  Nieuwe sponsors S.C Lemele 1

   

  • WHK Interimmanagement

  Henry Krijt is met WHK breedinzetbaar binnen een (overheids) organisatie. Of het nu gaat om projectmanagement, continue verbeteren, coachen of leidinggeven aan een groot of klein team, WHK biedt hulp. Door samen te werken in de keten kan uw organisatie groeien. Naast interimmanagement, kunt u bij WHK ook tercht voor incasso en bemiddelings- activiteiten.

   Nieuwe sponsors S.C Lemele 2

   

  • Klussenbedrijf J. Winters

  Klussenbedrijf Winters in Hellendoorn is gespecialiseerd in grondwerk, straatwerk, tuinaanleg & houtwerk.

   

   Nieuwe sponsors S.C Lemele 3

   

   

  Draagt uw organisatie S.C. Lemele een warm hart toe en gaat u graag een sportieve verbintenis aan met S.C Lemele? Of benieuwd naar de sponsormogelijkheden? Neem gerust contact op met de sponsorcommisse.