• S.C. Lemele nog steeds aan kop

  Afgelopen zaterdag stond voor SC Lemele de belangrijke thuiswedstrijd tegen SV Zalk op het programma. Een wedstrijd die gewonnen moest worden om de koppositie te behouden. Na een wat afwachtend begin van beide zijden waarin SV Zalk voornamelijk gevaarlijk werd uit corners en SC Lemele een doelpunt van Yoran Bakhuis zag worden afgekeurd wegens buitenspel.

  Na 20 minuten spelen kreeg SC Lemele een terechte strafschop omdat Yoran Bakhuis omver werd gelopen door de keeper. Een klusje voor Remon Kleinlugtenbeld die zijn zoveelste strafschop feilloos binnenschoot 1-0. Verder was er nog een mooi schot van Tim Schotman te noteren wat net over ging. Vlak voor rust kwam SV Zalk op gelijke hoogte door een aanvaller die Job Willems knap uitkapte in de zestien en Ruan Weelink kansloos liet 1-1, een enorme domper zo net voor rust.

  Na de rust was het SV Zalk dat prima uit de startblokken kwam. Ruan Weelink voorkwam met een wereldredding de 1-2 achterstand. Na tien minuten spelen was het Erik Lubbers die met een prima pass Tim Schotman alleen voor de keeper zet en deze kansen zijn dit seizoen wel aan hem besteed een 2-1 voorsprong dus en Tim zijn 21e competitiedoelpunt. Vijf minuten later kwamen we zelfs op een 3-1 voorsprong door een lange bal achteruit van Remon Kleinlugtenbeld die Tim Schotman bereikte en voor hem doelpunt nummer 22 binnenschoot.

  Halverwege de tweede helft kwam SV Zalk nog eenmaal terug in de wedstrijd door een speler die op eigen helft begon te dribbelen en maar weinig in de weg werd gelegd en Ruan Weelink kansloos liet 3-2.

  Een kwartier voor tijd kreeg SC Lemele een tweede strafschop door een iet wat ongelukkige handsbal binnen de zestien van een SV Zalk speler. Hij kon tevens inrukken met zijn tweede gele kaart. Opnieuw stond Remon Kleinlugtenbeld achter de bal welke hij wederom prima binnenschoot, 4-2. Wedstrijd gespeeld, een moeizame maar wel terechte overwinning.

  Omdat concurrent Sportlust Vroomshoop ook zijn wedstrijd wist te winnen blijft het ongemeen spannend in de 5e klasse C.

  Stand 
  SC Lemele              20-51  +43
  Sportlust                  20-49  +51

  Resterend programma zaterdag 11-5
  SC Lemele-HTC
  Sportlust-VSW

  Zaterdag 18-5
  Wijthmen-SC Lemele
  Kampen-Sportlust

  Al deze wedstrijden beginnen om 14.30 uur. 

  Kom allen kijken deze twee wedstrijden en support SC Lemele naar het kampioenschap.