• Pupillen van de week - Karlijn & Merel

  Tijdens deze eerste echte competitiewedstrijd van het seizoen hebben we twee vriendinnen uit het meidenteam MO 11-2 als pupillen van de week!

 • Karlijn Hallink (10 jaar) is goed in dribbelen. Dat komt goed uit, want ze vindt voetbal zo leuk omdat je dan lekker kunt rennen. En omdat het zo lekker sportief is. Haar favoriete voetbalclubs zijn Ajax en Lemele 1. Ronaldo en Messie zijn de beste voetballers van de wereld, maar grote broer David (JO 15) is toch echt de beste van Lemele volgens Karlijn.

  Later wil ze graag binnenhuisarchitect worden. Ze is nu al super creatief; want ze tekent graag en maakt armbandjes. En naast voetbal zit ze ook nog op dansen. Haar kijktip is Troom Troom, een Oekraïens YouTube-kanaal met DIY’s, life-hacks en knutseltips.

  Karlijn gaat voor de winst met een 2-1 uitslag!

 • Merel Schuurman (9 jaar) vindt het leuk om wedstrijden te voetballen en vooral als ze  -zoals tijdens de bekercompetitie- ook nog eens alles winnen. Haar kwaliteit in het veld? Hardlopen!

  De beste voetballer bij Lemele is vader Sander Schuurman, al vindt ze Merel van Dongen toch echt de beste voetbalster van de wereld. En Ajax de beste club.

  Ze wil haar geld gaan verdienen als juf en voetbalster. Haar andere hobby’s naast voetbal zijn dansen én turnen. Of ze kijkt naar Deline & Michel, van kortweg Cemi, een populair Belgisch duo op TikTok en You-Tube.

  Dat Merel van winnen houdt, blijkt uit haar voorspelde eindstand: 5-2!