• Pupillen van de week – 13 november 2021

  Zaterdag zijn Daan Lammerink & Xavi Dijk pupillen van de week.  

 • Daan is 9 jaar en speelt in JO-10 1, hij kan goed dribbelen met de bal. Ajax is de beste voetbalclub die er bestaat volgens Daan. Hij heeft twee favoriete spelers bij S.C. Lemele. Steven Warmelink omdat hij de captain is en Daan vindt het leuk om te luisteren naar dingen die hij zegt tegen zijn teamgenoten tijdens de wedstrijd. En Ruan Weelink, omdat hij een hele goede keeper is met mooie reddingen. 

  Later wordt hij profvoetballer en schilder bij zijn vader Arjan Lammerink. Zijn hobby's zijn FIFA spelen op de Playstation en afspreken met vrienden. En daar houdt de liefde voor voetbal niet op, want op tv kijkt hij graag naar voetbal of F1 op ZIGGO sport. 

  Daan gaat voor een 2-2 eindstand zaterdag. 

 • Xavi Dijk is ook een groot voetballiefhebber! Deze negenjarige speelt in JO-10 1 en is goed is dribbelen, vrije trappen nemen én scoren. Zijn favoriete club is PSV en Joran Bakhuis is zijn favoriete speler bij S.C. Lemele.  

  Messi is zijn grote voorbeeld, logisch dus dat hij ook profvoetballer wil worden. Drummen en FIFA spelen zijn z'n hobby's. En op tv kijkt Xavi graag naar voetbalwedstrijden, ook van jaren geleden. 

  Xavi denkt dat het 2-1 wordt. Hij hoopt dat hij geluk brengt en dat Lemele de eerste punten pakt dit seizoen.