• Promotiewedstrijd 8 juni 2024

  Zaterdag 8 juni 2024 spelen we de promotiewedstrijd tegen V.V. Mariënberg op het Sportpark Westbroek. Aftrap is 14.30 uur. Laten we er samen een prachtige middag van maken en achter ons Heren 1 gaan staan! En ongeacht uitslag is er na afloop feest op Sportpark Zandeinde.

  Fiets mee!
  Om 13.00 uur verzamelen we bij Sportpark Zandeinde. Uiterlijk 13.15 uur vertrekken we als blauw/wit lint richting Ommen.

  Kom in Blauw/Wit
  Kom zoveel mogelijk in de clubkleuren. Bij wijze van uitzondering mag de jeugd de trainingsjasjes van de club aan.

  Entree
  Op Sportpark Westbroek wordt entree gevraagd. €3 volwassenen en €1 jeugd. Neem dit zoveel mogelijk contant én gepast mee! Opbrengst komt ten goede van onze eigen club en V.V. Mariënberg.

  Te gast
  We zijn te gast bij FC Ommen. Gedraag je daar ook naar. Vanuit Lemele zijn er een eigen wedstrijdcoördinator en enkele stewards aanwezig. Te herkennen aan gele hesjes met Lemele logo. Mocht je vragen hebben, spreek ze aan of meld je bij een bestuurslid.

  Vuurwerkverbod
  Het is VERBODEN om vuurwerk af te steken. Hierop zijn geen uitzonderingen mogelijk.

  Vervoer
  Kom je met de auto? Carpool zoveel mogelijk en volg ter plekke instructies van verkeersregelaars op.

  Feest
  Ongeacht uitslag is er na afloop een feest op ons eigen Zandeinde. Samen sluiten we het seizoen af en nemen we afscheid van enkele spelers van ons eerste elftal. En proosten we op een fantastisch seizoen!

  Vragen?
  Neem dan contact op met iemand van het hoofdbestuur.