• Oud Lemelenaar Harry Warmelink hoofdtrainer S.C. Lemele

  • Harry Warmelink is de nieuwe hoofdtrainer van S.C. Lemele. De oud Lemelenaar speelde in het verleden zelf bij de voetbalvereniging en zal de komende maanden voor de talentvolle groep staan bij de 4e klasser. "Als de club waar je zelf ruim 30 jaar hebt gespeeld je vraag om ze uit brand te helpen dan hoef je daar niet lang over na te denken maar doe je dat gewoon" vertelt Warmelink.

    Naast dat Warmelink voetbalde bij de club, was hij er in het seizoen 2008-2009 assistent trainer. En sindsdien heeft hij meerdere clubs mogen begeleiden. Waaronder Bergentheim (2012-2015), DES Nijverdal (2015-2019), HHC (2019-2020) en vv Zuidwolde (2019-2022).

    De Lemelse voetbalclub stond afgelopen seizoen nog onder leiding van hoofdtrainer Patrick Speetjens. Helaas is Speetjens wegens gezondheidsreden genoodzaakt voetbal op een lager pitje te zetten. “Bijzonder spijtig om op deze manier afscheid te moeten nemen van onze hoofdtrainer” vertelt voorzitter Hans Kleinlugenbelt “we wensen Patrick en zijn gezin al het goeds en een voorspoedig herstel. De poorten van ons sportpark staan altijd voor hem open”.