• Doelstelling ‘’Club van 50’’

   

  De Club van 50 heeft als doel leden en niet-leden, die S.C. Lemele een warm hart toedragen, de mogelijkheid bieden om S.C. Lemele te ondersteunen door middel van bijdrage aan de Club van 50. Dit kan gedaan worden als persoon, maar kan ook uit naam van een bedrijf worden gedaan. De opbrengsten van de Club van 50 zullen ten goeden komen aan de verbetering van de faciliteiten op en rond om het sportpark Zandeinde. Leden van de Club van 50 zullen met naam worden vermeldt op het bord wat op een prominente plek op het sportpark zal worden opgehangen.

   

  Sponsoring

   

  Leden van de Club van 50 betalen € 30,- sponsoring per seizoen, met een minimale deelname van 3 jaar. Het seizoen loopt van 1 juli tot en met 30 juni. Lid blijft men tot wederopzegging. De wederopzegging dient plaats te vinden vóór aanvang van het seizoen. Opzegging kan eveneens via een schriftelijk bericht of mailbericht aan het bestuur van de sponsorcommissie. In principe wordt de jaarlijkse bijdrage jaarlijks automatisch afgeschreven.

   

  Actie "Vrienden van"

   

  Ben jij als voetballer ook supporter van een bepaalde club en wil jij laten zien dat jij deze club steunt? Naast de vermelding op het bord Club van 50 is het ook mogelijk om deel te nemen aan de actie Vrienden van. Hierbij wordt het logo van de club die jij steunt geplaatst achter je naam op het bord van de Club van 50. Daarnaast zal er een bordt langs het hoofdveld te komen hangen met hierop de tekst "Vrienden van" aangevuld met het logo en naam van jou favoriete club. Dus ben jij supporter van Ajax, F.C. Twente, PSV, Feyenoord, meld je dan nu aan. Deelname aan de actie Vrienden van is € 5,- per jaar naast de bijdrage aan de Club van 50.

   

  Aanmelden

   

  Wil jij al vast zeker zijn van een plekje op het bord? Vul dan vast je gegevens in, op het inschrijf forumlier.

  Ben je reeds lid van S.C. Lemele dan kun je vanaf nu aanmelden voor de Club van 50 en de actie Vrienden van door je in te schrijven op de invullijst bij een van de leden van de sponsorcommissie. Wil je aanmelden maar je bent nog geen lid van S.C. Lemele, dan kan dit door het invullen van het aanmeldformulier incl. automatische incasso.

   

  Vragen

   

  Wil je meer weten over de Club van 50 of heb je een vraag over de actie Vrienden van, neem contact op met een van de leden van de sponsorcommissie. Verdere informatie zal snel op de site www.sclemele.nl komen te staan.

   

  S.C. Lemele is alle deelnemers op voorhand dankbaar voor de steun aan onze mooie vereniging.