• Nieuwjaarsreceptie SC Lemele

    In een bomvolle kantine van SC Lemele werd tijdens de nieuwjaarsreceptie de nieuw aangestelde trainer voor het komende seizoen, Mats Timmerman (25) uit Wierden, aan de leden gepresenteerd. 
    Hierna werd de verenigingspluim ?? stimuleringsprijs voor jeugdige inzet ?? uitgereikt aan Yoran Bakhuis.
    Helaas heeft de club afscheid moeten nemen van sportmasseur René Molenbroek uit Hellendoorn. René heeft zich bijna twintig jaar ingezet voor de club maar moet vanwege fysieke problemen een punt achter zijn carrière zetten. Hem viel een klaterend applaus ten deel. Tot haar eigen grote verrassing werd de secretaris van club, Ina Boezelman, uitgeroepen tot vrijwilliger van het jaar. Al ruim tien jaar is zij de sleutelfiguur van de club en het gezicht van de verenging. Ze verricht veel werk achter de schermen en is het manusje-van-alles, zoals o.a. lady-speaker en organisator van de familiedagen.
    Voorzitter Hans Kleinlugtenbelt memoreerde aan een goed verenigingsjaar 2018 en wees op het belang van de inzet van vrijwilligers binnen de verenging. Hierna werd er geklonken op een sportief en gezond verengingsjaar 2019!  

  • Nieuwjaarsreceptie SC Lemele 9Nieuwjaarsreceptie SC LemeleNieuwjaarsreceptie SC Lemele 7Nieuwjaarsreceptie SC Lemele 8Nieuwjaarsreceptie SC Lemele 10Nieuwjaarsreceptie SC Lemele 1Nieuwjaarsreceptie SC Lemele 2Nieuwjaarsreceptie SC Lemele 3Nieuwjaarsreceptie SC Lemele 4Nieuwjaarsreceptie SC Lemele 5Nieuwjaarsreceptie SC Lemele 6