• Vanaf volgend seizoen 21/22 introduceren wij een nieuwe kledinglijn voor de clubkleding. Wij nemen na vele jaren afscheid van Intersport Bols in Raalte en hebben een nieuw contract getekend met Prins Sport Ommen. Onze vereniging wordt hiermee voor de komende jaren in een nieuw jasje gestoken. Afgelopen donderdag werd het contract getekend met Rick Reins van Prins Sport Ommen (zie foto).

  Clubkleding van Jako

  In samenwerking met Prins Sport Ommen is ervoor gekozen om vanaf volgend seizoen te sporten in kleding van sportmerk Jako. De lijn zorgvuldig samengesteld met Rick en door de mannen van de sponsorcommissie Sander Kleinlugtenbeld, Rienk Hallink en Anton Exel. We leggen nu nog de laatste hand aan het ontwerp van de nieuwe shirts, we hopen jullie hier komende zomer meer informatie over te geven.

  Nieuw wedstrijdshirt 1e elftal

  Het eerste elftal gaat als eerste team spelen in het nieuwe wedstrijd shirt. We spelen zoals vertrouwd onze thuiswedstrijden in het mooie blauw/wit en als uittenue gaan we voor oranje. We zullen jullie de komende weken een voorproefje geven van het nieuwe shirt. Op de foto is alvast een sneak peek van het bekende blauw wit gestreepte voetbalshirt te zien.

  UITGIFTE BROEKEN EN SOKKEN 28 AUGUSTUS

  Wat betekent deze overstap concreet voor de leden? Aan het begin van volgend seizoen (zaterdag 28 augustus tussen 9.00-12.00 uur) kunnen jullie nieuwe sokken en broeken ophalen in de kantine. Ook heb je de mogelijkheid om de nieuwe kleding te bekijken en zelfs bestellen. Prins Sport Ommen zal die ochtend ook aanwezig zijn om de gehele lijn te presenteren. De clubkleding blijft te bestellen in de webshop via onze website.

  *Ben je nog op zoek naar nieuwe broeken en/of sokken (voor training)? Dan kun je die ook de 28e ophalen voor een mooie prijs in de kantine. Graag gepast betalen. Hiermee help je ons van de voorraad af, weg=weg.

  De sponsorcommissie is blij met de nieuw samenwerking met Prins Sport Ommen!