• S.C Lemele en de sponsorcommissie zijn blij te melden dat er ook dit seizoen een aantal nieuwe bordsponsoren zich aan S.C. Lemele hebben verbonden. Bedankt voor jullie steun aan onze club en wij heten jullie van harte welkom binnen onze vereniging. Afgelopen zaterdag voorafgaand aan de wedstrijd tegen Blauw Wit '66 hebben we hen dan ook even in het zonnetje gezet.

  De volgende sponsoren mogen zich de komende 5 jaar 'Trotse sponsor van van Sportclub Lemele' noemen:

  • Autobedrijf van Leussen 

  Nieuwe bordsponsoren S.C. Lemele 3

  Het familiebedrijf Garage van Leussen staat al meer dan 40 jaar voor vertrouwde service en is uitgegroeid tot een begrip in de regio. Zij zijn officieel dealer van de automerken Toyota, Lexus en Ford en beschikken over vestigingen in Zwolle, Ommen en Dalfsen.

  • Stichting Dibbes

  Nieuwe bordsponsoren S.C. Lemele

  Mooi dat jonge jongens uit Lemele zich met hun stichting, naast andere activiteiten in het dorp, ook inzetten voor het verenigingsleven in Lemele.

  • Loonbedrijf Reimink uit Den Ham

  Nieuwe bordsponsoren S.C. Lemele 1

  Reimink Den Ham is een loonbedrijf met een uitgebreid dienstenpakket, die zijn onder te verdelen in agrarisch loonwerk, grondverzet en groenvoorziening.

  • Rietdekkersbedrijf Harry Kunst

  Nieuwe bordsponsoren S.C. Lemele 2

  Rietdekkersbedrijf Harry Kunst uit Den Ham is een kleinschalig rietdekkersbedrijf met altijd een bekend gezicht. Harry Kunst is operatief in heel Nederland.

  • Loon- en Grondwerken Grefelman uit Luttenberg

  Nog een loonbedrijf heeft zich aan onze club verbonden. Loonbedrijf Grefelman uit Luttenberg is gespecialiseerd in het agrarisch loonwerk, daarnaast zijn zij ook actief in het grondverzet, gladheidbestrijding en cultuurtechnisch werk.

  • Bartels Assurantiën uit Hellendoorn 

  Bartels Assurantiën is specialist in agrarische verzekeringen. Naast boeren zijn ook loonwerkers, landbouwmechanisatiebedrijven, agrarische dienstverleners, dierenartsen en fouragehandelaren klant bij Bartels.

  Draagt uw organisatie S.C. Lemele ook een warm hart toe en gaat u graag een sportieve verbintenis aan met de club, of benieuwd naar andere sponsormogelijkheden? Neem gerust contact op met de sponsorcommissie. Email: sponsorcommissie_sclemele@outlook.com