• MVV '69 - Lemele nog onbeslist.

    Na de nederlaag van vorige week tegen Avc Heracles in Almelo, stond Lemele 1 een lastige uitwedstrijd op het programma tegen Mvv'69 uit Marle. Door de rode kaart vorige week van Kenny, vormden Job en Steven het centrale duo deze middag en Michel mocht starten rechts achterin. Er stond een harde wind over het veld, waar het voetbal niet beter van werd. In de eerste minuten van de wedstrijd was het aftasten voor beide ploegen. Het spel was niet al te goed, maar zichtbaar was wel dat beide ploegen deze middag absoluut niet wilde verliezen. In de tiende minuut kreeg Yoran de bal aan de rechterkant, waar hij een goede aktie naar binnen inzette en de bal bij Tim kwam, die zijn schot op de keeper zag stranden. Het was een wedstrijd waarbij beide ploegen weinig ruimte weg gaven waardoor het creƫren van kansen moeilijk was. In de 19de minuut was er een individuele aktie van de spits van Marle in de zestien, maar zijn schot werd goed gepakt door Ruan. In de 36ste minuut werd na een mooie voorzet de bal door Robin keurig in het doel gekopt. Helaas bleek het buitenspel en werd deze goal afgekeurd. Met een 0-0 stand gingen we de rust in.

    De tweede helft was het zelfde beeld als in de eerste helft. De thuisploeg was wel de bovenliggende partij, maar echt tot grote kansen kwam het niet. Pas in de 62ste minuut was er een goede uitbraak van de thuisploeg en kreeg Marle een vrije schietkans op doel. Gelukkig ging het schot ging huizen hoog over. Het weer begon te veranderen. De wind werd krachtiger en de lucht werd grauwer, waardoor het snel donker begon te worden. De scheidsrechter nam beide aanvoerders bij elkaar en vertelde dat hij moeilijk zicht begon te krijgen op het spel. Toch werd besloten door te spelen, maar na een hard duel aan de zijkant van het veld waarbij er een opstootje ontstond, besloot de scheidsrechter het spel stil te leggen. Na overleg werd besloten toch nog door te spelen. Na een vrije trap in de 75ste minuut voor de thuisploeg die gelukkig het doel miste, besloot de scheidsrechter de wedstrijd definitief te beƫindigen.
    Wanneer de laatste deel van deze wedstrijd uitgespeeld gaat worden is nog niet bekend.
    De eerste seizoenshelft zit erop en Lemele kan er positief op terug kijken.
    Namens de voltallige selectie bedanken we onze trouwe supporters en wensen iedereen hele fijne feestdagen en een gezond en sportief 2020.