• Lemele zit goed in het ritme. Wederom 0-3 winst!

  Zaterdag stond voor ons de lastige uitwedstrijd tegen kampioenskandidaat  ATC 65 uit Hengelo op het programma, een vereniging met bijna evenveel leden als de inwoners van Lemele.

  Ons elftal, vandaag in het oranje gekleed, kwam prima uit de startblokken.  Binnen 40 seconden stond Yoran Bakhuis, na een één twee met Erik Lubbers, alleen voor de keeper maar  schoot de bal aan de verkeerde kant van de paal. Wij lieten het balbezit aan ATC 65 over maar dit leidde niet tot kansen.

  Na een kwartier spelen kwam Lemele op 0-1 na een pass van Yoran Bakhuis die Jelmer Kleinjan bediende, hij passeerde 2 á 3 man in de zestien en schoot beheerst binnen .

  Na 26 minuten spelen werd het nog mooier voor Lemele. Een klutsbal binnen de zestien valt voor de voeten van Yoran Bakhuis en deze kans is aan hem wel besteed 0-2.

  Na 36 minuten verscheen zelfs de 0-3 op het scorebord. Het is opnieuw Jelmer Kleinjan die na een fraaie pass van Remon Kleinlugtenbeld goed binnen schiet.

  ATC 65 kon hier in de eerste helft niet veel tegenoverstellen. Alleen een bal voorlangs en een vrije trap die door Ruan Weelink moeizaam tot corner werd verwerkt.

  In de tweede helft kwam ATC 65 als herboren uit de kleedkamer maar door een wereldredding van Ruan Weelink, een bal op de lat, en een schot net naast, kwamen we de eerste 10 minuten na rust ongeschonden door .

  Langzaam ebde het geloof in een goed resultaat weg bij ATC 65, wat ook nog leidde tot enkele kansen voor ons maar fraaie schoten van Remon kleinlugtenbeld en Jelmer Kleinjan gingen net over of naast.

  Zo stond er na 90 minuten spelen een mooie 0-3 op het scorebord iets wat niemand vooraf durfde te voorspellen.

  Zo hebben we na 3 gespeelde wedstrijden 9 punten en de doelcijfers 9 voor en 0 tegen. Dit zegt alles over deze ploeg. Een verdediging welke staat als een huis en een zeer gevaarlijke voorhoede.

  Aanstaande zaterdag spelen wij thuis tegen SP Daarle als Covid 19 geen spelbreker is. Aanvang 14.30 uur.

  Henk Warmink