• Lemele wint 'Derby rond de Regge'!

  Vandaag staat al weer de laatste competitiewedstrijd van dit seizoen op het programma.
  We mogen de competitie afsluiten bij onze buren in Marle. We hebben dit seizoen op veel vlakken een stijgende  lijn laten zien en wilden dit bekronen met een goede overwinning.
  De voorbereiding op deze wedstrijd was op z’n minst veelzijdig te noemen. Vooral het vervoer was tot in de puntjes besproken. De 30 tonnen diesel SRV van ene Schoenmaker kreeg de meeste voorkeursstemmen om deze reis mee te maken. We wisten echter niet dat deze SRV een stevige vorm van plankenkoorts onder de leden had. Op het laatste moment moest de begeleiding alternatief vervoer regelen en grepen terug naar het stalen ros. Prima geregeld!
  Direct een goed moment om mijn stafleden in het zonnetje te zetten. Zonder de toppers Rene Molenbroek, Patrick de Haan, Hans Blikman en Frank van Leusen had de Lemeler trein het al veel eerder begeven. Bedankt voor alles wat jullie voor de groep, de club en voor mij hebben gedaan dit seizoen, super!
  Aangekomen in Marle was het koppen tellen en iedereen bleek de reis overleefd te hebben. Tijd om te voetballen!
  Mvv was de laatste maanden voor veel teams een lastige vesting geworden en zou ook voor ons erg stug worden. We kwamen in de eerste helft in ieder geval niet aan de manier van voetballen toe waar we de laatste weken zo trots op waren geweest. MVV zat er erg kort op en dat had vandaag een verlammende werking op onze spelers. Het was op veel fronten slordig en initiatiefloos, maar kwamen toch ook zelf nauwelijks in gevaar. Even voor de rust moest Ruan alsnog ingrijpen op een lastige boogbal, maar zoals vaker dit seizoen werd dit vakkundig opgelost door onze Sju. Zelf kwamen we ook niet veel verder dan een paar schoten van afstand.
  In de rust staken we de koppen bij elkaar. Waarom lukte niet wat we graag wilden. Hoe konden we het anders doen. We wilden met pantsertank Thomas en dartelende Jetze meer stootkracht voorin krijgen.
  De 2e helft begon ook weer slordig in de passing, maar er werd in ieder geval wel zichtbaar hoe we wilden gaan spelen en er werd een tandje bijgeschakeld. In eerste instantie komen we goed weg als de bal een Lemeler hand vindt in eigen 16, maar de scheidsrechter vindt het geen penalty. Een gelukje...
  Marle in rep en roer en dat is voor ons het moment om toe te slaan.
  In de 67e minuut is het onze captain Steven Warmelink die een goede corner van Remon hard binnenkopt, 0-1!
  Ineens lijken we bevrijd en wordt het voetballend ook allemaal een stukje beter. Het Lemeler publiek gaat er achter staan, tjonge wat waren er veel vandaag, mooi! Er volgen een aantal goede doelpogingen en het is Remon die in de 75e minuut de 0-2 maakt. Een hele opluchting! Joel is inmiddels in de ploeg gekomen en we spelen de wedstrijd volwassen uit.
  Er worden 3 punten bijgeschreven wat een totaal maakt van 34. We eindigen het seizoen met een positief saldo van 38 doelpunten voor en 36 tegen.
  Daarmee is de eerste doelstelling voor het volgende seizoen gemaakt. We hebben ons fantastisch ontwikkeld, maar we willen meer...
  Na de wedstrijd is het tijd om te evalueren. We besluiten op uitnodiging van gastvrouw Nynke bij Bacco een pizzaatje te eten. Bedankt voor de goede verzorging!
  Samen uit, samen thuis... op de fiets weer terug naar Lemele. Vooralsnog gaan we er vanuit dat iedereen in een bed is beland. Volgende week sluiten we het seizoen af met een weekendtrip naar Antwerpen. We weten nog niet zeker of daar verslag van wordt uitgebracht...
   
  Langs deze weg wil ik iedereen die ons als selectie
  ,op wat voor manier ook, heeft gesteund heel erg bedanken! We hebben ontzettend veel plezier gehad en dat is uiteindelijk waar het allemaal om draait. Wat een heerlijke club!
   
  Bedankt en tot snel!