• Op zaterdag 7 maart speelde Lemele thuis tegen SVV’ 56 uit Sibculo. De eindstand na een enerverende wedstrijd was 1-1. Met deze uitslag werden de punten door beide teams voor de tweede keer dit seizoen gedeeld.
    De eerste 45 minuten waren in het voordeel van Lemele. De eerste kans tot een doelpunt was voor Joel, maar zijn inzet van net buiten de 16 werd door de sluitpost van SVV gekeerd. Kort daarna werd Yoran de diepte ingestuurd en hij legde de bal vervolgens keurig breed op de vrijstaande Joel. Helaas kon deze mooie aanval niet gepromoveerd worden tot een doelpunt. SVV kwam in de eerste helft nauwelijks tot kansen en had ondanks het druk zetten geen grip op het spel van Lemele. Het was in deze fase van de wedstrijd wachten op een doelpunt van Lemele. De openingsgoal viel uiteindelijk na ruim een half uur voetballen. De doelman van SVV kon een inzet van Yoran nog keren, maar de rebound was een prooi voor Erik. Hij knikte de bal binnen en scoorde hiermee zijn eerste competitiegoal in het shirt van Lemele 1! Lemele verzuimde voor rust meer doelpunten te maken, waardoor SVV in de wedstrijd kon blijven.

    In de tweede helft had SVV meer balbezit, maar waren de beste kansen kort na rust nog voor Lemele. De doelpogingen van Erik en Jelmer spatte uiteen op de bovenkant van de lat, waardoor de genadeklap uitbleef. Op een uur kon SVV het balbezit omzetten tot kansen op een doelpunt. Ruan hield met een aantal prima reddingen zijn doel schoon. De organisatie bleef overeind en Job leek drie punten veilig te stellen door de bal van de doellijn weg te werken. Tussendoor nog een aantal doelpogingen voor Lemele, maar de tweede goal viel niet. In de slotminuut viel alsnog de gelijkmaker. Een bal vanaf de zijkant die wel of niet over de achterlijn was geweest, werd bij de tweede paal door een speler van SVV binnen gekopt.

    In Sibculo mocht Lemele na afloop niet klagen met een gelijkspel. Na de wedstrijd van afgelopen zaterdag heerst voor Lemele het gevoel dat er meer dan een gelijkspel had ingezeten. Ondanks het aandringen van SVV in de 2e helft had de wedstrijd in eerder stadium al in het voordeel van Lemele beslist kunnen zijn. As zaterdag volgt voor Lemele een competitieduel tegen SC Rijssen. De aftrap in Rijssen is 14:30 uur. Wij hopen dan weer zoals altijd de trouwe supporters uit Lemele langs het veld te zien. Tot dan!