• Vandaag stond de laatste wedstrijd van 2017 op het programma. Het is een bewogen jaar geweest voor de club en wilden vandaag goed afsluiten. Onze buurman uit Marle kwam op bezoek. Mvv stond voorlaatste en na onze overwinning 2 weken geleden tegen Daarlerveen waren wij de favoriet in eigen huis. 
    In de afgelopen weken lag de focus op ons spel in balbezit. Er moest meer variatie in komen en het baltempo moest omhoog. Voorkomen dat tegenstanders als deze steeds in duel kunnen komen en in een wedstrijd kunnen groeien. Na de snoeiharde treffer van pupil van de week Tijs Warmelink, begonnen we goed aan de wedstrijd. Marle gunde ons de bal en wij speelden de bal eenvoudig rond. Steeds werd er een vrije man gevonden en er volgden al snel een paar goede kansen. Onze tegenstander kon eigenlijk alleen maar volgen en bij de spaarzame momenten dat ze de bal hadden zochten ze zo snel mogelijk hun 2 spitsen in de diepte. We gaven soms wat te makkelijk een corner weg en dan moet je uitkijken dat je niet onnodig tegen een achterstand oploopt. De organisatie stond echter als een huis en na 30 minuten spelen was het voor het eerst raak. Remon Kleinlugtenbeld pikte de bal op en na een korte dribbel schoot hij het leer boven in de hoek van het doel, 1-0. We leken bevrijd en begonnen steeds beter te combineren. Al snel was het tijd voor een volgend doelpunt. Het was Steven Warmelink die zoonlief nadeed en scoorde, 2-0!
    Waar we eerder dit seizoen na een voorsprong nog wel eens terugzakte was het nu zaak om door te drukken. Dat deden we en na een schitterende voorzet van Remon was het Yoran Bakhuis die vakkundig afwerkte en er 3-0 van maakte. Het positiespel was goed, gaven nauwelijks ruimte weg en een ruime voorsprong. Ideale omstandigheden om te genieten van de thee. In de rust werden complimenten uitgedeeld en bespraken we hoe we er voor wilde zorgen dat Marle niet terug kon komen in de wedstrijd. In de 2e helft lag het sneltempo aanzienlijk lager, maar het was al snel zichtbaar dat we vandaag de bovenliggende partij zouden blijven.  Aanvallen van Marle werden al snel onschadelijk gemaakt en we bleven elkaar eenvoudig vinden in balbezit. Ook nu werden er goede kansen gecreeerd, maar een 4e treffer bleef lang uit. Het was uiteindelijk wederom Remon Kleinlugtenbeld die scoorde en er 4-0 van maakte. Stan Exel, Thomas Stobbelaar en Sander Kleinlugtenbeld kwamen in de ploeg. Voor Sander waren het de eerste speelminuten dit seizoen na een pittige schouderoperatie. Zijn invalbeurt was in ieder geval weer hoopgevend. Er volgden enkele prima aanvallen met goede scoringskansen, maar we vergaten er vandaag echt een monsterscore van te maken. Het bleef bij 4-0 en daar zijn we terugkijkend hartstikke tevreden mee. We waren dominant in balbezit en verdedigend hadden we onze zaakjes prima op orde. We sluiten het jaar heel mooi af. Een groot compliment voor de hele selectie! We hebben heel duidelijk een stijgende lijn ingezet dit seizoen en er is op meerdere posities concurrentie, wat alleen maar heel erg goed is. In het nieuwe jaar willen we graag op deze manier verder en geloven er in dat we met de steun van het publiek nog veel van dit soort wedstrijden zullen winnen!
     
    We wensen een ieder hele fijne feestdagen toe en alvast een gezond en gelukkig 2018 toe!