• Keeper Daarlerveen grote sta-in-de-weg voor Lemele (0-0)
   
  Na de mooie 4-0 van vorige week tegen de Blauwwitters mochten we vandaag op bezoek bij hekkensluiter Daarlerveen. De thuisploeg steekt de laatste weken in een aardige vorm en probeert het moeizaam verlopen seizoen een goed slot te geven.
  Voor ons een mooie gelegenheid om ons aanvalsspel verder uit te buiten. Daarlerveen speelt haar thuiswedstrijden op natuurgras en is daar zuinig op. Het was zo lang dat de hakselaar van Fokkert bijna van stal moest worden gehaald...
  Gekheid, niet zeiken, voetballen!
   
  Vanaf minuut 1 was het Lemele wat initiatief nam en op zoek ging naar een doelpunt. Het spel was verzorgd, creatief en leidde tot een aantal goede mogelijkheden. Regelmatig speelden we de defensie kapot maar te vaak was de laatste pass net te slordig. Natuurlijk waren er ook een aantal hele knappe schoten, dribbels, fijne passjes en mooie voorzetten maar steeds was het de Daarlerveense keeper die zijn maatje 49 tegen de bal wist te zetten. Met zijn indrukwekkende postuur groeide hij uit tot de held van de dag. De bal ging er maar niet in en zo bleef het 0-0 bij rust.
  Ondanks de ziedende warmte moest het tempo omhoog, zonder slordig te worden. De spitsen van de thuisploeg loerden op een kansje dus we waren gewaarschuwd. In de eerste 20 minuten na rust nog steeds een frivool aanvallend Lemele al moet gezegd worden dat ook Daarlerveen nu speldenprikjes uit wist te delen.
  We raakten 2x van dichtbij de lat en nog veel vaker de grote teen van de keeper. We leken nog even te scoren en de armen gingen al de lucht in, maar de scheidsrechter oordeelde dat de bal niet over de lijn was...Geen goal en doorspelen.
  Het spel werd mede door het inbrengen van Joel en Stan wat opportunistischer. De bal hoefde maar 1x goed te vallen, maar helaas. Het was zelfs nog even uitkijken voor een tegentreffer maar gelukkig bleven we hiervoor bespaard.
  De brilstand bleef staan en hier was de sportieve thuisploeg veruit het meest gelukkig mee. We hebben vandaag 2 punten verloren en dat is balen. Gelukkig krijgen we komende dinsdag al een kans om ons te revancheren. We spelen dan om 19.00 uur de inhaalwedstrijd in en tegen SP Daarle.
   
  We hopen uiteraard ook dan weer op de steun van het Lemeler publiek!