• Zaterdag 19 juni tussen 9.00-11.00 uur kan de wedstrijdkleding worden ingeleverd in de kantine. Er is nogal onduidelijkheid ontstaan over de inname van wedstrijdkleding (trainingspakken en tassen) aan het eind van het seizoen. In samenspraak met de leiders is aan het begin van het seizoen de kleding uitgedeeld en zijn zij dan ook verantwoordelijk dat alle kleding aan het eind van het seizoen worden ingezameld en in één keer worden ingeleverd bij de aanwezige personen van de sponsorcommissie. Mocht er schade ontstaan zijn door verlies of ondeugdelijk gebruik van de sponsorkleding, dan zal dit op het elftal (via de leider) worden verhaald. Er zitten dus kosten aan verbonden als de kleding niet wordt ingeleverd. Iedereen bij voorbaat dank voor jullie medewerking!

    VOORRAAD UITVERKOOP

    Volgend seizoen stappen wij over op een nieuwe kledinglijn van Jako. Daarom hoeven jullie oude sokken en broeken niet in te leveren. Aan het begin van volgend seizoen ontvangen jullie nieuwe broeken en sokken van de nieuwe kledinglijn.

    Ben je nog op zoek naar nieuwe broeken en/of sokken (voor training)? Dan kun je deze zaterdag 19e halen voor een mooie prijs in de kantine, €5,- voor sokken en €10,- voor een broekje. Graag gepast betalen. Hiermee help je ons van de voorraad af, weg=weg.