• Droomstart SC Lemele 1!

Vandaag stond voor Lemele 1 voor het eerst sinds 7 maart weer een competitiewedstrijd op het programma, een uitwedstrijd tegen de zaterdag afdeling van h.v.v. Tubantia in Hengelo.

Na een prima oefencampagne werd nipt de volgende ronde van van de beker gemist.

Onder leiding van assistant trainer Leo Weelink, die de zieke Mats Timmerman verving, werd er met veel zelfvertrouwen afgereisd naar  Hengelo

Om 15.15 werd er afgetrapt en Tubantia nam het heft gelijk in handen wat leidde tot enkele afstandsschoten maar die werden door keeper Ruan Weelink onschadelijk gemaakt.

De eerste keer dat Lemele goed doorkwam was het gelijk raak een hele mooie aanval over de rechterkant via Yoran Bakhuis en Remon Kleinlugtenbeld werd door Jelmer Kleinjan prima afgerond, 0-1.

2 minuten voor rust werd het zelfs 0-2 toen Jelmer Kleinjan vanaf rand zestien de bal langs de keeper schoot. Hoe efficient kun je zijn.

De tweede helft een zelfde spelbeeld. Tubantia had veelvuldig de bal en wij loerden op de counter. Ruan Weelink moest nog eenmaal echt in aktie komen maar hij tikte een kopbal van dichtbij over.

Na 80 minuten spelen besliste Remon kleinlugtenbeld de wedstrijd definitief nadat hij het al enkele malen eerder had geprobeerd was het nu wel raak. Met een mooi afstandsschot schoot hij de 0-3 binnen.

In de laatste 10 minuten hadden we de voorsprong nog uit kunnen breiden maar de grensrechter voorkwam een grotere nederlaag.

Al met al een prima resultaat in de eerste competitiewedstrijd maar wij weten ook wel dat we beter moeten en kunnen. We kunnen dit aanstaande zaterdag laten zien op ons eigen sportpark Zandeinde in de gemeentelijke derby tegen O.V.C. 21 uit Ommen. Echt een wedstrijd om naar uit te kijken, aanvang 14.30.