• Dik verdiende winst Lemele in derby tegen OVC '21

  Vandaag stond de gemeentelijke derby tegen de nieuwkomer in het zaterdagvoetbal OVC '21 op het programma.
  Onder grote publieke belangstelling was het in het begin wat aftasten, wat in het eerst half uur leidde tot enkele kleine kansen via Yoran Bakhuis tweemaal en eenmaal Jelmer Kleinjan. Vlak voor rust ontsnapte Lemele eenmaal toen OVC middenvelder Wesley Mulder oog in oog stond met Ruan Weelink maar hopeloos faalde.

  Lemele stond goed voor rust en de gevaarlijke vleugelspeler Damon Nouri werd prima in bedwang gehouden door Damien Dijk.

  De tweede helft begon voor Lemele prima met in de eerst 10 minuten kansen voor Michiel Grefelman, Jelmer Kleinjan en Yoran Bakhuis. Het wachten was op een Lemeler doelpunt. Dit viel ook na een kwartier spelen. Een goed schot van Jelmer Kleinjan werd door de keeper matig verwerkt en Yoran Bakhuis was er als de kippen bij om de verdiende 1-0 binnen te schieten. De Ommenaren konden hier weinig tegenover stellen en het wachten was op de 2-0, die viel dan ook in de 72 ste minuut. Een vrije trap van Remon Kleinlugtenbeld werd breedgelegd en Robin Schoenmaker ronde prima af.
  Wedstrijd beslist? Nee hoor, 5 minuten voor tijd viel ook de 3-0 nog. De snelle Yoran Bakhuis ging er aan de rechterkant voor de zoveelste keer langs​ en was niet zelfzuchtig​ en legde af op Jelmer Kleinjan die na een prima wedstrijd zichzelf beloonde met een doelpunt.

  In de laatse 5 minuten had Dennis Terburg nog voor een eretreffer kunnen zorgen maar hij faalde tweemaal in kansrijke positie. Al met al een volkomen terechte overwinning, wat ons na 2 wedstrijden op 6 punten brengt met de doelcijfers 6 voor en 0 tegen. Een prima seizoensopening!

  A.s. zaterdag staat de lastige uitwedstrijd tegen ATC 65 uit Hengelo op het programma aanvang 14.30 uur.