• Kleding S.C. Lemele

  Voetballen bij S.C. Lemele doe je uiteraard in onze eigen clubkleding. Alle junior en seniorleden ontvangen hiervoor een witte short, blauwe sokken en trainingspak. Er zijn een aantal regels m.b.t. deze kleding

  1. De trainingspakken worden enkel gedragen op de wedstrijddag. Zowel voor de wedstrijd (van huis naar sportpark) als na de wedstrijd (van sportpark naar huis) kun je deze dragen. Ook bij de warming-up en als reservespeler mag je het trainingspak dragen.

  2. De clubkleding is niet bestemd voor in de vrije tijd. Dat houdt in dat junioren de clubkleding niet op zaterdagmiddag mogen dragen.

  3. De trainingspakken, witte shorts en blauwe sokken worden alleen gebruikt bij wedstrijden en niet bij de training.

  4. Gebruik bij het wassen de aanwijzingen die je van de club hebt ontvangen. En volg het advies op dat op het label van de kleding staat.

  5. Kleding die zoek is geraakt, stuk is door oneigenlijk gebruik, opzet of andere slordigheid dient aan de club te worden vergoed. Leden zijn van de bedragen op de hoogte gesteld.

  Let op: de trainingsjacks en trainingsbroeken zijn aan de binnenzijde genummerd. Zorg ervoor dat je altijd je eigen jack en broek mee neemt naar huis.

  Heb je vragen over de wedstrijdkleding? Neem dan contact op met iemand van de sponsor- of kledingcommissie.