• UPDATE 9-3-2018: Je kunt nog t/m 14 maart aanmelden voor de wedstrijd van het jaar voor FC Twente tegen Willem II op 17 maart om 18:30! Na de nederlaag tegen streekgenoot SC Heracles is het er op of er onder voor FC Twente. Voor Willem II trouwens ook. Je gaat de spanning van heel Twente voelen in een stadion dat vol achter het team zal gaan staan. Er zijn al 60 personen die meegaan via deze verenigingsactie en jij kunt nog mee.

    De deelnemers kunnen met eigen vervoer naar Enschede, waardoor iedereen zelf kan bepalen wanneer hij heen en terug gaat. De wedstrijd is afgelopen om 20:15 en met de auto ben je dan om 21:00/21:15 alweer thuis. Iedereen die 's middags moet voetballen of 's avonds naar een feestje moet kan tussendoor deze thriller van een wedstrijd nog meemaken.

    Meld je aan door een mail naar jeugdbestuur@sclemele.nl en dan krijg je de benodigde info over de actie.

    ---

    Beste leden en niet leden, gaan jullie mee naar FC Twente - Willem II op zaterdag 17 maart om 18:30?

    FC Twente kan de steun goed gebruiken, jij beleeft een geweldige ervaring in een sfeervol stadion en je helpt S.C. Lemele financieel en met nieuwe ballen. Ga met jouw team, jouw vrienden of jouw familie. Iedereen mag mee! Geef je zo snel mogelijk op via een mail naar jeugdbestuur@sclemele.nl Zie voor meer informatie de bijgevoegde poster en flyer.