Lemels Open

Voetbalvereniging Sc Lemele organiseert dit jaar voor de 24e keer haar “LEMELS OPEN” voetbaltoernooi.

Plaats: Sportpark Zandeinde te Lemele vanaf 19.00 uur

De poulewedstrijden worden gespeeld vanaf maandag 29 mei t/m donderdag 1 juni. De finales worden vrijdag 2 juni afgewerkt.

Het Lemels Open is bekend om haar unieke formule. Een van de regels is dat een team moet bestaan uit minimaal twee dames en maximaal twee selectiespelers (1ste of 2de elftal, de restrictie voor 2de elftal spelers geldt vanaf de 4e klasse, dispensatie naar oordeel van toernooileiding).

Verder tellen doelpunten gemaakt door een dame of een doelpunt gemaakt met het hoofd voor 2.

Recreatieteams mogen geen selectiespelers opstellen.

Nieuw dit jaar is de speciale 35+ mannen poule. In deze poule spelen teams (7 tegen 7) alleen bestaand uit mannen ouder dan 35 jaar. Dus ben je 35 jaar of ouder en wil je graag nog eens een potje voetballen met je vrienden, dan is dit de ideale poule om in mee te doen. Voor de 35+ poule geld dat een doelpunt gemaakt met het hoofd telt voor 2.
Iedereen die een team kan samenstellen uit minimaal 7 personen kan meedoen. Zo kunnen teams uitkomen van een familie, straat, vereniging of een willekeurige andere groep. Het team kan ingeschreven worden in drie categorieën nl: prestatie of recreatie en 35+ mannen.

Inschrijven kan bij de volgende personen.

Kosten per team: € 25,-

  • Raymond Dijk, Dorsweg 26, Lemele, Tel 0572 – 33 17 72

Of mail naar lemelsopen@sclemele.nl

Kijk voor meer informatie op www.sclemele.nl/lemels-open

Download hier het programma van het Lemels Open.programma boekje 2017