Lemele kan één helft mee tegen Bergentheim, 7-1

download

Bergentheim heeft Lemele in de eerste helft de illusie gegeven dat het deze wedstrijd iets in de melk te brokkelen had. Het team staat op de derde plaats maar maakte dit in de eerste 45 minuten absoluut niet waar. Sterker zelfs, Lemele had de betere mogelijkheden. In de pauze stond het echter wel twee nul voor de gastheren uit een afstandsschot, die van richting werd veranderd, en door een communicatiefout op het middenveld wat in de laatste minuut voor rust genadeloos werd afgestraft.
Het vertoonde spel van Lemele in de eerste helft bood perspectief voor de tweede helft waardoor Lemele de aansluitingstreffer probeerde te forceren. Bergentheim daarentegen kwam als herboren uit de kleedkamer en draaide gelijk de duimschroeven aan drukte Lemele ver in de verdediging. Het was een kwestie van tijd alvorens de derde treffer achter Ruan Weelink viel via een kopbal uit een corner. Lemele bracht hierna nog drie verse spelers in om het tij mogelijk nog te laten keren. In plaats van op de verdediging te spelen en de schade zo beperkt mogelijk te houden, werd er zoals meerdere keren dit seizoen naïef voor de aanval gekozen en werd Bergentheim in de kaart gespeeld. De 4-0, 5-0 en de 6-0 ontstond dan ook doordat Lemele dacht door te kunnen breken in de defensie van Bergentheim maar de deksel op de neus kreeg in de counters die hierop volgden. Even leek het er op dat Bergentheim net als vorige week de 10 aan zou tikken maar gelukkig werd Lemele hiervoor behoed. In de laatste 5 minuten werd er aan beiden kanten nog een keer gescoord. Robin Schoenmaker wist de spreekwoordelijke Lemeler eer nog te redden. Eindstand 7-1. Lemele speelt pas over twee weken de thuiswedstrijd tegen middenmoter Wilhelminaschool en heeft dus ruim de tijd om het cement te maken om de verdedigingsmuur goed af te dichten.

Opstelling: R. Weelink, J. Willems, S. Warmelink, H. ten Kleij, R. Visscher, B. Petter (J. Schottert), R. Schoenmaker, S. Kleinlugtenbeld, M. de Lange (T. de Lange), R. Lammerink (B. Petter), R. Kleinlugtenbeld.

(RvdL)