Kleding leaseplan 2017

Echte logo

Kledingfonds 2017

Geachte leden,

Voor het seizoen 2017/18 werkt S.C. Lemele weer met het kledingfonds. Dit houdt in dat ieder veldspeler recht heeft op 1 paar kousen en 1 broekje met S.C. Lemele-logo. Keepers hebben recht op 1 paar kousen en indien het keeperstenue van het betreffende elftal niet is voorzien van een standaard keepersbroek, ook recht op 1 keepersbroek, in kort model. Deze zijn leverbaar op bestelling. Neem hiervoor contact op met een van de leden van de sponsorcommissie. Daarnaast mogen de keepers van de verschillende elftallen keepershandschoenen uitzoeken bij Intersport Schutte te Raalte ter waarde van een bepaald bedrag.

  • Budget keepershandschoenen senioren: € 50,- per keeper
  • Budget keepershandschoenen junioren & pupillen: € 25,- per keeper

Mocht een elftal geen vaste keeper hebben, maar wordt dit per keer door een veldspeler gedaan, dan kan de leider van dit elftal namens het elftal keepershandschoenen uitzoeken voor het gestelde budget.

Het uitdelen van de broekjes en kousen gebeurt dit jaar op 1 avond aan het begin van seizoen. Voor het verkrijgen van kleding door tijdens het seizoen kan dit op avonden dat de sponsorcommissie vergadert, van 19:00 tot 19:30. Echter kan dit enkel op aanvraag, vooraf graag contact opnemen met één van de leden van de sponsorcommissie. Dit zal voor komend seizoen zijn op:

Uitdeelavond Leaseplan

  • Woensdag 30 augustus 2017 van 19:00 tot 20:00 in de kantine 

Vergaderdatums sponsorcommissie

  • Maandag 6 november 2017 van 19:00 tot 19:30 (enkel op aanvraag)
  • Maandag 5 februari 2017 van 19:00 tot 19:30 (enkel op aanvraag)
  • Maandag 9 april 2017 van 19:00 tot 19:30 (enkel op aanvraag)
  • Maandag 25 juni 2017 van 19:00 tot 19:30 (enkel op aanvraag)

Het is de bedoeling dat broekjes meerdere jaren mee gaan, dus hiervoor kan enkel een nieuw broekje worden verkregen als deze kapot of te klein is. In beide gevallen zal het oude broekje moeten worden ingeleverd. Voor kousen geldt in principe hetzelfde. Mocht een broekje of kousen aan het begin van het seizoen nog goed zijn, maar later in het seizoen niet, dan kan men ervoor kiezen om dan gebruik te maken van een nieuw paar. Op andere momenten wordt er geen kleding uitgedeeld, tenzij hier een geldige reden voor kan worden aangevoerd. Mocht je verhinderd zijn, vraag een ouder of anders speler dit voor je op te halen.

Mocht het ter beschikking gestelde paar kousen tijdens het jaar kapot gaan, dan hebben spelers de mogelijkheid om nieuwe kousen te bestellen via de webshop van Intersport Schutte te Raalte: http://www.teamsportraalte.nl/producten/sc-lemele/

Als onderdeel van het kledingfonds heeft Intersport Schutte eens per jaar een actiemaand, waarin kleding vanuit de webshop met 25 % korting kan worden aangeschaft. Ga hiervoor naar de webshop: http://www.teamsportraalte.nl/producten/sc-lemele/

  • Actiemaand webshop Teamsport: van 1 september 2017 t/m 30 september 2017

Namens Sponsorcommissie S.C. Lemele